Steam Linux brugeraktivitet i September 2018 er stigende

Ifølge Steams statistik for Steptember 2018 oplevede Steam Linux en mindre, men dog stigende interesse fra deres brugere. Der skete nemlig en aktivitetsstigning på 0.11% fra deres GNU/Linux brugere som har fået Steam Linux op på en markedsandel på 0.78%. Med stor sandsynlighed skyldes dette, at Valve tidligere i år udgav Steam Play / Proton der giver GNU/Linux brugere mulighed for at spille nogle af de Windows spil der ligger på Steam, fra en GNU/Linux distribution med Steam Linux klienten. Steam til Windows oplever dog et fald på 0.17%, men dog med en markedsandel på 96.29% og MacOS med en stigning på 0.06% til en markedsandel på 2.93%. Skønt stigningen på Steam Linux ikke er voldsom, så er det den største stigning siden August 2017 ifølge Ohoronix og siden da er der jo nok kommet endnu flere Steam brugere til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *