Kontakt

Linuxviden.dk blev i 2015 oprettet af Kenneth Schack Banner og har indtil 2018 afprøvet FluxBB, phpBB, mediawiki, selvkodning mm. men gav aldrig de rette funktioner eller muligheder for brugerne. Derfor midt i 2018 skiftede Linuxviden.dk til WordPress og Gutenberg tilføjelsen, som har givet det hele et løft i den retning der var ønske om.

Kunne du tænke dig at bidrage med artikler, vejledninger mm. så kontakt os på kontakt@linuxviden.dk eller en facebook gruppe af dem der fremgår på Linux links siden

avatar

Kenneth Schack Banner

Grundlægger

Født 1990, førtidspensionist med en stor passion for Linux. Jeg er aktiv i foreningen Dansk Blinde Samfunds ungdom og familie far, så min tid er begrænset, men håber også derfor at kunne løfte projektet i fællesskab. Jeg er synshandicappet, under 7% syn og derfor kan jeg ikke bare afprøve Linux distributioner.

Jette Thrane

Skribent

Hun er formand for thecamp hvor hun har været med siden 2003, både som frivillig og deltager på bornhack. Har også været i Linuxforum da de havde deres velmagtsdage (det der i dag hedder Open Source Days) … de fleste af mine venner er således fra det danske open source miljø.